https://www.youtube.com/watch?v=RKR2ws60NeM&t=16s

minilefe ^ 

Mitä kukin Moduuli on tuonut osaamisesi?

Mediakriittisyyttä tuonut paljon ainakin. Koin esimerkiksi suuria kamppailuja ladatessani videoita tehtäviini liittyen youtubeen. Mietin, pysyykö ne nyt koko lopun elämän siellä tai mitä jos joku tulevaisuuden pomo katsoo videoitani ja pitää niitä epäsoveliaina... Myös tein omasta instgramistani yksityisen ja mahdollisimman yksityisen omasta facebookista, edes profiilikuvaani ei saa enää tuntemattomat suurennettua. Sen lisäksi mediakasvatus kokonaisuutena, omia ja hyviä ideoita olen saanut, miten hyödyntää mediakasvattajana omaa oppimaa, miten kertoa kaikesta tärkeästä. Olla esimerkkinä.

Mitä opit? Mitä olisit halunnut oppia? Miten opit?

Opin tekemällä, esimerkiksi 5 tehtävässä oli paljon erilaisia testejä, ne kaikki herättivät tunteita ja uusia opittuja asioita. Ne myös herättivät hieman mietintää, itsessäni, miten niitä voisi ja pitäisi monien tehdä useammin kuin jonkun kurssin kautta. Koin kuitenkin jokaisen olevan tärkeä testi, vaikka muutamat olivat hyvin lyhyitä ja simppeleitä.

Mikä sinua on ihastuttanut, mikä vihastuttanut?

Eniten vihastutti nelostehtävä. Videon tekeminen oli hauskaa, paraskaverini oli apuna kuvaamisessa. Mutta videon tekeminen ja muuntaminen sellaiseksi, että sen sai ensiksi ladattua youtubeen oli vaikeaa, täytyi tehdä kaiken maailman videomuokkaukset, missä en ole hyvä. Sen lisäksi videot piti koodata blogiiin ja monien kertojen ja yritysten jälkeen en millään niissä onnistunut. Jouduin siis jättämään videot youtubeen ja linkata ne blogiini. Se jäi harmittamaan.

Ihastuin suuresti kurssiin kuuluvasta kirjasta. Luin sen kokonaan yllättävän nopeasti ja opin siitä osaltaan itsestään selviä asioitakin, mutta paljon uusia avaruuksia ja ulottuvuuksia mediasta aukesi minulle.

Mitä eväitä kurssista jäi tulevaisuuteen?

100 mediakasvatusideaa, hyviä mediakasvatustaitoja sekä vinkkejä, että linkkejä mediakasvattajana ja tukijana, esimerkiksi nuorille, jotka ovat paljon sosiaalisessa mediassa.

Saavutitko itsellesi asettamat tavoitteet?

Väitän, että kyllä aivan 100% saavutin tavoitteeni.